Home
Openingstijden
Het Team
De praktijk
Dierenkliniek Kaatsheuvel
Uitsluitend voor gezelschapsdieren
Praktijk Mededelingen

Corona mededeling

(07-04-2020)

 

Ook wij spelen vanzelfsprekend in op de gebeurtenissen van de dag. De hele samenleving wordt geraakt door het plotseling opgekomen corona (covid-19)  virus.

We willen de zorg voor onze huisdieren optimaal houden, maar het is ook heel erg belangrijk om de samenleving niet nog verder te ontwrichten.

 

Wij hanteren de adviezen en richtlijnen zoals opgesteld door het RIVM en de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde voor uw en onze veiligheid.

 

De gebruikelijke maatregelen zijn natuurlijk ook bij ons van toepassing

 

Thuis blijven als u zich niet optimaal voelt (niezen, loopneus, keelpijn, kuchen, hoesten, verhoging, koorts), dit geldt zowel voor ons personeel als voor onze cliënten. Als u zich niet lekker voelt, annuleer uw afspraak, er zijn geen kosten aan verbonden.

En natuurlijk de algemene maatregel: houd afstand, minimaal 1,5 meter en geen handen schudden, hygiëne is van het grootste belang.

 

Als extra aandachtspunten

 

De open inloopspreekuren zijn volledig vervallen. Om onderlinge contacten en daarmee het infectie risico te minimaliseren zijn de open inloopspreekuren per direct vervallen. Ook na de crisis zullen de open inloopspreekuren waarschijnlijk vervallen en is uitsluitend behandeling op afspraak mogelijk. In een aantal situaties is het lastig dat u niet zomaar binnen kan komen lopen met uw huisdier op de inloop spreekuren, voordeel is dat de vaak langere wachttijden enorm kunnen worden bekort. U kunt bellen voor een afspraak tijdens de openingsuren.

 

U kunt altijd voor controle en behandeling een afspraak maken.  De afspraken worden ruim ingepland om de onderlinge contacten te minimaliseren. Door de wisselende drukte en het onvoorspelbare (spoed) aanbod kan het toch nog wel eens wat uitlopen, hiervoor vragen wij uw begrip. De zitplaatsen zijn aangepast en verder verspreid over de ruimte. Er is ook mogelijkheid om buiten te wachten. Ook hier geldt als vanzelfsprekend: houd afstand van elkaar: minimaal 1,5 meter. Als u liever voor de praktijk in uw auto wacht, geef dat dan door, dan bellen wij u zodra u aan de beurt bent.
 

Om de doordeweekse drukte wat te ontlasten zijn er meer mogelijkheden voor afspraken gecreëerd. Het is voorlopig ook mogelijk om afspraken te maken voor de zaterdag. Vanzelfsprekend hanteren we onder de huidige omstandigheden op deze zaterdagen de gewone tarieven, zoals we ze ook door de week hanteren en is er geen weekendtoeslag voor de op zaterdag gemaakte afspraken.

 

We verzoeken u dringend om met slechts één begeleider per dier naar de praktijk te komen, we begrijpen dat het soms erg lastig en niet altijd mogelijk is met de gesloten scholen en beperkte kinderopvang. Probeer toch zo veel mogelijk alleen te komen met uw huisdier.

 

Vriendelijk verzoeken wij u om indien mogelijk te pinnen in plaats van contant te betalen.

 

Gezien het vergrote infectierisico (voor ons en u) en de hogere werkdruk is het de komende periode niet mogelijk om huis visites af te leggen.

 

Met wat extra inzet en medewerking van ons allen moet en kan de zorg voor onze geliefde huisdieren gewaarborgd blijven!

                  

                     Gezondheid voor mens en dier staan altijd voorop!

Webdesign Ton Spierings
© Maatschap Dierenkliniek Kaatsheuvel
BTW No: NL 8077.56.179.B01
K v K : 17255022